LAFTING MED RUNDTØMMER SEPT 2019

Følgende kurs i lafting med rundtømmer blir holdt i september 2019. Kurset dekker lafting av bunn og veggstokker.

Kursplassen: Skolens kursplass på Roterud i Lillehammer Kommune. 

Ledige plasser

3

Dato:

1 uke: man 02 til fre 06.09.2019 

Du får opplæring i lafting med rundtømmer, knutetype: tapplaft, innkvartering (uten mat), bruk av skolens verktøy og
2 teknikkdvder om lafting med rundtømmer.

Alt dette er inkludert i kursprisen. Kr 7 450,-

Type kurs:

Lafting med rundtømmer
08.30 til 17.30 daglig. 3 kvelder med teori.

 (PÅMELDING: SE NEDERST PÅ DENNE SIDEN)

Laftekurset er på 5 dager. Her finner du en forklaring på hvordan dagene er lagt opp. 

Mandag 02 til fredag 06 sept 2019. (5 dager)
Materiallære, verktøyføring
og vedlikehold, klargjøring av lafteplassen, bunnstokker, hogging av knuter, (tapplaft) medrag, mosefar,  mont

av dimlinger, margsprengning, åpninger i vegg og isolering. 

Ny laftemetode som er meget nøyaktig og raskere enn den tradisjonelle 2 trinns laftingen.

Skolen har alt nødvendig verktøy, både tradisjonelle og moderne typer. Dette brukes fritt i kursperioden. 

Vernebukse, hørselvern og vernebriller er påbudt og du må ta dette med.

Ellers anbefaler jeg vernesko og arbeidshansker.

student-tools

Tømmeret: dette er klargjort før kurset.  Vi bruker gran . Stammene er barket og høvlet. Alt tømmeret er tørket til 20%.
Forbehold om endringer
!

100-0016_IMG

Kurslærer: Tømrermester George Fuller. George har 29 års erfaring med lafting. I 2019 har han driftet lafteskolen i 22 år

 

Kursprisen kr 7 450,- er med innkvartering fra søndag 01 sept

Prisen er pr oppredd seng i små tømmerhytter. Mat er ikke inkludert. Innkvarteringen er utstyrt med dusj/wc, stue og felleskjøkken.  Innkv 10 mins til fots fra kursplassen. 
Påmelding: Vennligst send en melding med navn, adresse, telnr, og epost til: admin@norsklafteskole.no Du får tilsendt skolens girokontonr. Når kursavgiften er betalt, får du brev med bekreftelse på at plass på kurset og innkv, er reservert til deg.